0

Om du väljer rätt solglasögon
- har du råd att åka till solen.

Inför semestern gäller det att vara smart!

Väljer du rätt solglasögon slipade i dina styrkor sparar du många sköna tusenlappar, trots att glasögonen är i det närmaste identiska. Du frågar dig säkert hur vi kan hålla så låga priser och samtidigt hålla högsta kvalitet. Det handlar om två saker.

För det första kan vi pressa priserna eftersom du beställer på nätet. Vi har helt enkelt skalat bort allt onödigt som kostar pengar. För det andra så har vi en effektiv och modern produktion. Datorer och robotar tillverkar dina nya glasögon med en precision och optisk kvalitet som tidigare inte varit möjlig. Läs mer om våra solglas här

När Dagens Nyheter lät jämföra våra glas med konkurrenternas kom man fram till att det inte är någon skillnad när det gäller kvalitén. Du får med andra ord ett oslagbart lågt pris och en kvalitet på absolut högsta nivå.

Under våren 2019 gick Favoptic anonymt till fyra konkurrenter och bad att få köpa ett par progressiva glasögon med polariserande glas. Alla bågarna är tillverkade av metall och är av "pilotmodell". Alla glasögonen beställdes enligt samma recept. Frågan kvarstår. Hur kan skillnaden vara så stor? 

Vill du läsa mer om vårat test? Gå till: favoptic.com/prisskillnad.
DN's test finns att läsa på: www.dn.se/ekonomi/billiga-glas-lika-bra-som-dyra/

Välj rätt och trevlig solsemester!
Beställ dina solglasögon tryggt och enkelt på favoptic.com