0
Nyhetsklipp: Dagens Arena och Svenska Dagbladet

Hemtjänsten behöver skyddsutrustning och vi på Favoptic vill hjälpa

Skyddsvisir kan effektivt tillverkas hos några av Favoptics bågleverantörer. Vi har därför lyckats köpa 10 000 visir som vi skänker till hemtjänsten där det finns behov.

Hjälp oss så visiren hamnar rätt! Om du har kontakt med en hemtjänst som behöver skyddsutrustning - maila: covid19@favoptic.com. Vi behöver kontaktuppgifter till rätt person, uppgift om antalet anställda och adressuppgifter.

I de här besvärliga tiderna är vi på Favoptic lyckligt lottade - våra kunder beställer ju direkt på nätet från vårt sliperi. Roligt att kunna bistå.

Vi bestämde oss för att skänka 10 000 skyddsvisir till hemtjänsten. Hur har det gått?
Vi förstod att behovet av skyddsutrustning var stort - men anade inte riktigt hur stort. Vi har blivit överösta med förfrågningar och fått massor med mail. Våra visir har räckt långt - men tyvärr inte till alla. Vi har prioriterat de mindre bolagen från tio till några hundra medarbetare - och har skickat till hemtjänster från norra Lappland till södra Skåne.

Medan vi jobbade på övertid och plockade och packade visir så kom vi på att vi faktiskt vill ge alla som arbetar inom hemtjänsten något mer och enades om en rabatt på 10% på glasögon. Den gäller fram till sista juni - det enda man behöver göra för att få rabatten är att skriva **Hemtjänst** i kommentarsrutan vid beställning.


Foto: Favoptic

Källa: Dagens Arena, Svenska Dagbladet
Foto: Dagens Arena