0
bild


Erbjudande när du köper progressiva glasögon!

Passa på att köpa dig ett par nya progressiva glasögon med Freeform-glas vilket innebär att du får glas med den senaste sliptekniken.
Om du beställer senast den 31 oktober 2019 och sedan konstaterat att de fungerar genom att betala den medföljande fakturan, får du beställa ett par glasögon för läsning utan kostnad slipade i dina styrkor (inkl. astigmatism).

Du kan välja mellan alla kompletta glasögon för 395 kronor (cirka 100 stycken). Väljer du dyrare glasögon så ger vi dig automatiskt en rabatt på 395 kr.

För att du ska få ta del av vårt erbjudandet köper du dina glasögon med Freeform-glas under perioden 23/9 - 31/10 2019.

När vi har registrerat betalningen för dina glasögon hittar du ditt erbjudande på produktsidan och får 395 kr i rabatt på ditt nästa köp. Om du har betalat med kort så syns din rabatt 14 dagar efter att du har mottagit dina nya glasögon.
Din rabatt på 395 kr är giltig t.o.m 31/12 -2019.

Om du har handlat av oss tidigare har vi redan dina styrkor. Om du misstänker att din syn har förändrats och du behöver ett nytt glasögonrecept kan du göra synundersökning hos våra optiker eller hos en valfri optiker, be om att få ditt glasögonrecept och skicka en kopia till oss. Kontaktinfo: https://www.favoptic.com/contact

Det här ingår alltid i priset när du köper glasögon hos oss!