Favoptics mottagningar

Synundersökning
Favoptic nöjer sig inte bara med att erbjuda dig mycket bra priser på glasögon. Våra legitimerade optiker utför synundersökningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Boka tid


Priser synundersökning
Synundersökning för glasögon: Pris 360 kr.
Synundersökning för glasögon samt
kontaktlinskontroll: Pris 720 kr.
Endast kontaktlinskontroll: Pris 360 kr.

Erbjudande 50% pensionärsrabatt!
Som pensionär får du 50% rabatt på din synundersökning. Synundersökningen kostar med rabatt 180kr. Du som är pensionär måste själv uppge detta till din optiker för att du ska få rabatten. Den dras inte av automatiskt.

Prova Favoptics bågar
Besök en av våra mottagningar och prova vår kollektion i lugn och ro. Där finns också en dator så att du enkelt kan få mer information om bågen, glas och priser, där kan du också göra din kompletta beställning.

Hitta till våra mottagningar

Stockholm Mäster Samuelsgatan 13
Portkod: 6828 Öppet för dig som vill titta på vår bågkollektion och få hjälp av vår glasögonstylist vardagar kl. 10.00-18.00.

OBS! På grund av sjukdom kan vi endast erbjuda bokade synundersökningar just nu. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hjälpa till med justeringar eller stylisthjälp.
Boka synundersökning
Göteborg Läkarhuset
Södra Vägen 27 Mottagningen är tillfälligt stängd.

Tips!
Tillsvidare går det bra att göra en undersökning hos valfri optiker och be om en utskrift av receptet som du enligt lag har rätt till. Ta en kopia på ditt recept och skicka till oss. Klart!
Malmö Föreningsgatan 26
Portkod: 2381 Öppet för dig som vill titta på vår bågkollektion vardagar:
Måndag-torsdag kl. 9.00-15.00
Fredagar stängt.

Vi kan tyvärr inte erbjuda synundersökningar just nu.

Tips!
Tillsvidare går det bra att göra en undersökning hos valfri optiker och be om en utskrift av receptet som du enligt lag har rätt till. Ta en kopia på ditt recept och skicka till oss. Klart!

Bra att veta!

Covid-19
Genom att begränsa bokningstiderna reglerar vi så det blir glest i väntrummet. Vi förstår att du kan behöva smakråd - men i dessa tider är det viktigt att antalet besökare begränsas. Kom gärna nära inpå din bokade tid hos optikern. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg vistelse för alla som besöker oss. Vi har alltid handsprit på mottagningen, rengör bågar och instrument noga, samt håller avstånd enligt direktiv. Under rådande omständigheter erbjuder vi inga kontaktlinskontroller med anledning av den ökade smittorisken.

Pga Covid19 har du möjlighet att avboka din synundersökning inom 24 timmar utan betalningskrav. Vi vill att du bokar om din tid vid minsta förkylningssymtom. Informera gärna kundtjänst om din avbokning: support@favoptic.com
Välkommen!

Rörelsehindrad?
Vänligen kontakta vår kundtjänst för att planera ditt besök.