Favoptics optikermottagning

Synundersökning
Favoptic nöjer sig inte bara med att erbjuda mycket bra priser på glasögon. Våra legitimerade optiker utför synundersökningar i Stockholm.

Boka tid


Priser synundersökning
Synundersökning för glasögon: Pris 360 kr.
Erbjudande 50% pensionärsrabatt!
Som pensionär får du 50% rabatt på din synundersökning. Synundersökningen kostar med rabatt 180kr. Du som är pensionär måste själv uppge detta till din optiker för att du ska få rabatten. Den dras inte av automatiskt.

Prova Favoptics bågar
Besök en av våra mottagningar och prova vår kollektion i lugn och ro. Där finns också en dator så att du enkelt kan få mer information om bågen, glas och priser, där kan du också göra din kompletta beställning.

Hitta till vår mottagning

Stockholm Mäster Samuelsgatan 13
Portkod: 6828 Öppet för dig som vill titta på vår bågkollektion och få hjälp av vår värdinna vardagar:
Kl.10.00-17.00.
Lunchstängt: Kl.13.00-14.00.

Obs! Torsdag den 23/6 stänger vi kl 14.00.

Reparationer av glasögon görs inte här utan postas till: Favoptic
Box 2121
182 02 Danderyd

Boka synundersökning

Bra att veta!

Covid-19
Genom att begränsa bokningstiderna reglerar vi så det blir glest i väntrummet. Vi förstår att du kan behöva smakråd - men i dessa tider är det viktigt att antalet besökare begränsas. Kom gärna nära inpå din bokade tid hos optikern. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en trygg vistelse för alla som besöker oss. Vi har alltid handsprit på mottagningen, rengör bågar och instrument noga, samt håller avstånd enligt direktiv.

Pga Covid19 har du möjlighet att avboka din synundersökning inom 24 timmar utan betalningskrav. Vi vill att du bokar om din tid vid förkylningssymtom. Viktigt att du informerar kundtjänst om din avbokning för att slippa betalningskrav: support@favoptic.com
Välkommen!

Rörelsehindrad?
Vänligen kontakta vår kundtjänst för att planera ditt besök.