0

MonopoliStålgrå (gun)

395 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg

MonopoliStålgrå (gun)

Framtagen i samarbete med Konstfack. Designer Marie Johansson (Industridesign) har arbetat med förhållandet mellan klassisk symmetri respektive asymmetri i skapandet av bågen. Bågen har fjädrande gångjärn.

image
A:
53 mm
B:
41 mm
C:
138 mm
D:
15 mm
E:
140 mm
Kommentarer: 9 st
Användarnas omdöme 80 röster

Clas 19 jan 2012 - 19:10
Jag var hos er optiker i Malmö 2011-09-26, så det är detta vi ska använda när jag inkommer med min beställning efter valet av båge.

Maria 20 apr 2011 - 20:06
Betygsatt:
Nu har jag haft mina nya bågar ett par månader, bara positiva kommentarer, man tycker att dom är snygga, lite annorlunda, men inte utstickande. Vill gärna se dom i lite fler färger som blått, grönt, vinrött, skulle inte tveka att köpa.

Anders 6 apr 2011 - 19:34
Betygsatt:
Annorlunda, ser ut som ett par arbets- eller lumpenglasögon. Tvärr inget för mig.

Christian 10 feb 2011 - 15:28
Betygsatt:
Kul med lite mer vågad utveckling inom glasögon-designen. Efter mitt femte köp på favoptic.com är jag mycket nöjd. En breddning av sortimentet är viktigt! Det man kan önska är fler variationer i storlek på varje design och färg alternativ. Många blir fortfarande förvånade när de hör priset på glasögonen, vilket fått mig att byta oftare och ge en bättre ögonhälsa. Inväntar nu glatt att mina nya Monopoli dimper ned i brevlådan.

Maria 27 jan 2011 - 22:37
Betygsatt:
En annorlunda båge, inte en som alla andra. Kändes perfekt direkt. Bra passform. Ska bli kul när jag får dom

Beatrice 27 jan 2011 - 13:51
Njaaa, dem såg ut ungefär som ett par "Lumpen"glasögon och alla som kollade när jag provade dom tyckte bara dom såg lustiga ut... Tyckte inte att dom gjorde något bra för ansiktet iaf!

Åsa 22 dec 2010 - 10:18
Betygsatt:
Hmmm... kändes ändå inte värst nyskapande. Hade nog väntat mig mer av ett sådant projekt.

Dan 22 dec 2010 - 09:46
Betygsatt:
Bågarna verkar snygga och praktiska. Bra initiativ till att bryta upp glasögon-formen och anpassa till ansiktets former. Kompletterar ansiktet snarare än framhäver sig själv. Tycker att ett assymetriskt ansikte verkar intressantare än ett symmetriskt.
Vem vill ha ett "perfekt" dock-ansikte framför sig?

Kristofer 22 dec 2010 - 08:00
Betygsatt:
Nja. Kul grej för festen. Men vi som människor uppfattar intuitivt ett symetriskt ansikte som vackrare/intressantare/vad du vill än vad vi uppfattar ett assymetriskt. Alla är vi assymetriska, men med denna markanta assymetri så förvirrar vi nog bara vår omgivning. Men i motsatser och förvirring finns humorn, och skall du ha roligt skall du absolut använda dessa bågar.

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.