CavalloBrun (brown)

785 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg
785 kr Komplett

CavalloBrun (brown)

image
A:
50 mm
B:
30 mm
C:
132 mm
D:
18 mm
E:
140 mm

Kommentarer: 6 st
Användarnas omdöme 8 röster

Stefan 16 jun 2021 - 10:24
Betygsatt:
Lätt, slimmad men ändå stark båge. Tight passform. Behöver i princip aldrig rätta till glasögonen för att de glider ner. Ingen rodnad alls vid näskuddar, och då är jag ändå överkänslig mot många kemikalier/material. Näskuddar och skalmar är enkla att justera efter behov. Gummit runt metal-skalmen kan släppa vid korrigering, men är enkelt att bara trycka på plats igen. Har inte behövt spänna några skruvar ännu. Denna båge är den första jag haft som jag helt glömmer att jag har på mig. Inga irritationsmoment alls. Mina kompletta glasögon kostade ca 1/4 av vad mina tidigare kostade från en av de större optikerna.

Ragnar 24 apr 2021 - 09:07
Betygsatt:
Använda dagligen sedan 2019-10 och är fortfarande stabila i bågen. Något skikt på glasen har börjat tappa sin finish, men upplever det som normalt efter så här lång tids slitage. Använder progressiva glas och storleken på bågarna är inget problem för att detta ska fungera bra.
Färgskiktet på bågarna ser i stort ut som det gjorde när glasögonen var nya. Till detta hör också att plasten som omger skalmarna inte uppvisar nedbrytning, eller att skalmarna glappar.
Samtliga skruvar sitter lika fast som när glasögonen var nya och jag har inte behövt byta någon av avlastningskuddarna som ligger an mot näsryggen.
Jag är övertygad om att dessa bågar skulle klara ytterligare samma tidsperiod, men då med nya glas.
Mycket nöjd!

Peter 17 jun 2020 - 17:59
Betygsatt:
barn storlek

Marianne 4 jan 2020 - 09:14
Betygsatt:
För klena då ena skalmen nu har deformerats, och skalmen inte längre går att få på plats. Jag o min man har köpt glasögon i många år utan missöden, detta är första gången. Dom kändes vingliga ganska fort. Kvalitetsbrist?

Cecilia 2 aug 2019 - 11:31
Betygsatt:
Mycket nöjd!

Sonia 28 okt 2017 - 08:22
Betygsatt:
Cavallo var mitt 6:e par som jag köpt av Favoptic, alla tidigare köp har varit mycket bra, men Cavallo var lite "rangliga" ville gärna åka ner, hjälpte inte hur jag ändrade inställning.
Nu hände det en olycka, jag körde omkull på cykel och repade ett glas. Då var det läge att byta, hoppas en liten kraftigare båge kommer att kännas bättre.

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.