NovaraRöd (red)

595 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg
595 kr Komplett

NovaraRöd (red)

image
A:
49 mm
B:
33 mm
C:
135 mm
D:
18 mm
E:
135 mm

Kommentarer: 4 st
Användarnas omdöme 3 röster

Johnny 9 jan 2019 - 11:08
Jag köpte dessa 2014 och de håller ännu. Inte det minsta skadade eller nötta någonstans, och dessutom snygga! Rekommenderas starkt.

Ola 20 nov 2018 - 16:54
Mycket nöjd med brillorna trots att dom gick av när jag skulle finjustera dom. Jättefin och snabb service, fick nya bågar!
Ola.

A.kadir 13 apr 2018 - 12:32
hej, jag vet inte vad är den som in har på det Solglas (konstant mörka)?
kan man välja brun,
mvh
kadir

Birgitta 15 feb 2015 - 08:49
Betygsatt:
Har haft dessa i 5 månader och tycker riktigt illa om dem. Det positiva är att alla skruvar verkar hålla och det är inget fel på glasen vad det gäller synen. Det negativa är att jag fick mycket ont bakom örat och de var på tok för långa. Tillslut bröt jag av ändarna på dem och då kunde jag ha dem utan att det gjorde ont. Nu tappar jag dem istället när jag böjer mig fram. Jag tror jag blivit bortskämd med de sköna plastglasen i Benevento transparent som tyvärr har utgått ur sortimentet. Har nu beställt ett par Sassari Många omdömen utrycker att de är för nätta eller för trånga och många säger att de är perfekta för smalt ansikte och det låter ju bra i mina öron

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.