0

Våra olika undersökningar.

Synundersökning för glasögon kostar 290 kronor.
Pensionärserbjudande: Som pensionär betalar du halva priset dvs 145 kr för din synundersökning.


För tillfället erbjuder vi inga kontaktlinskontroller med anledning av Covid-19 och den ökade smittorisken.
Om du är kontaktlinsbärare är det viktigt att du tar ut linserna minst två timmar innan synundersökningen eftersom kontaktlinsen plattar till hornhinnan. Ögat behöver tid för att återhämta sig. I annat fall kan det bli felaktiga värden.
I samband med synundersökningen sparas receptet automatiskt hos oss. Du behöver inte skicka in ditt recept separat.

Kontaktlinskontroll kostar 360 kr. Använder du Favoptics egna linser kostar kontrollen endast 100 kr. Kontaktlinskontrollen är till för dig som är nöjd med dina linser men vill kontrollera ögonen och att styrkan på linserna stämmer. Observera! Vi utför inte "nytillpassningar" dvs undersökningar för er som aldrig har använt linser förut. Detta gäller även för er som inte har använt linser på länge. Vi har möjlighet att prova ut byten till Favoptics egna linser men inte till andra märken.
För kontaktlinskontrollen behöver du ha med dig dina linser så att du kan sätta i dem då optikern ska kontrollera att linserna sitter bra. Har du köpt linserna från Favoptic eller Lensbuddy vet vi naturligtvis vilka linser du använder - annars behöver du ha med uppgift om märke/typ, styrka och kupighet. Ta gärna med asken där alla uppgifter står.

Eftersom vi inte har någon kontanthantering på mottagningen tar vi endast emot betalning med kort. Du kan även betala mot faktura varvid 50 kr administrationsavgift tillkommer. När du har bokat din tid får du en bekräftelse via e-post så du ser att bokningen har genomförts. Observera och notera portkoden som står på din bekräftelse. Om du inte får en bekräftelse kontakta vår kundtjänst via mail: support@favoptic.com eller per telefon: 08-564 406 80 öppet kl 08.00-17.00.

Observera att du endast kan boka tid till dig själv och inte till någon annan. Om du är rörelsehindrad, kontakta vår kundtjänst för mer information.

Om du inte får en bekräftelse kontakta vår kundtjänst via mail support@favoptic.com eller per telefon: 08-564 406 80 öppet kl 08.00-17.00.


« Tillbaka