RagusaSilver titan (silver-titanium)

1195 kr Komplett

Beräkna pris direkt!

Priset inkluderar: glasögon i dina styrkor, astigmatism, moms, frakt och full ångerrätt.
Välj glas

Tillval
Nästa steg
1195 kr Komplett

RagusaSilver titan (silver-titanium)

image
A:
49 mm
B:
28 mm
C:
135 mm
D:
20 mm
E:
140 mm

Kommentarer: 4 st
Användarnas omdöme 3 röster

Be 6 jun 2020 - 19:17
Extremt dålig kvalitet på lödningen av sadlar som vilar på näsan dom 2 sista glasögonen av den här modellen har lossat helt värdelösa, använder ett par utan sadel nu det är helt värdelöst, gillar modellen, men usel kvalitet

Claes 1 jun 2017 - 22:18
Betygsatt:
Tredje paret jag köpt av detta märke, dessutom fotokromatiska som är helt sanslöst bra. Perfekta i alla lägen, särskillt på havet eftersom jag seglar en del.
Men det absolut bästa är vilken enorm support detta företag har. Jag tror att jag haft sönder flertalet av alla glasögon jag köpt genom alla år (ca 12) och när jag skickar in för rep så kommer de tillbaka efter bara någon dag och dessutom utan kostnad trots att de kan ha bytt båge. Oerhört nöjd kund B-:)

Sean 8 nov 2014 - 13:12
Betygsatt:
Fantastiska glasögon!
Beställde dem med de tunna glasen som rekommenderades av Favoptic. Jag var lite tveksam om kvalitet och hållbarheten vad gäller exempelvis hörnan där bågen skruvas i ”glaset” (i själva verket är de plast)! För att det kan förekomma sprickor, Men det verkar hålla alldeles utmärkt! Jag fick med en liten söt multiskruvmejsel!!!!!! Det finns ju inga skruvar på den här bågen! Men en kul nyckelring blir det i vart fall. Efter lite justering av bågarna, har jag ganska snabbt vant mig vid dem och det känns inte alls att man har dem på sig. De är inte som andra nya eller gamla bågar som man måste rätta till dem stup i kvarten dvs. skjuta upp dem med pekfingret till rätt plats på näsan! De sitter där de ska vara och inte glider ner som andra tunga bågarna med glas gör. En grej till som är värt att nämna: de påverkar inte utseendet särskild mycket eftersom de är knappt synliga på ansiktet! ;) Man kan säga att de passar nog alla ansiktsformer och utseende!
Recap:
Jag är fruktansvärd nöjd och gla

Göran 3 okt 2014 - 10:05
Betygsatt:
Den bästa bågen jag haft! Mycket lätt sitter kanon!

Ditt betyg
  För över musen och klicka.
Namn Logga in för att ge en kommentar och betyg.

Kommentar *
* I kommentarsfältet kan ni skriva era synpunkter eller erfarenheter gällande bågen. Om ni har frågor angående er beställning etc, vänligen maila kundtjänst. Detta är ingen kundtjänstfunktion.